ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΦΕΤ 2024

!! NEA TMHMATA

    • Σάββατο 15 & Κυριακή 16 Ιουνίου, ώρες : 16:30 - 21:00 
    • Δευτέρα 17 & Τρίτη 18 Ιουνίου ώρες : 8:30-13:00

Δικαίωμα συμμετοχής σε αυτά θα έχουν όσοι καταθέσουν την αίτησή τους έως και την Τρίτη 30 Απριλίου 2024 και ώρα 14:00

Αιτήσεις που θα καταθεθούν αργότερα θα ενταχθούν σε νέα τμήματα, σε μεταγενέστερες ημερομηνίες.

 

Νέα προγράμματα κατάρτισης «Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων με πιστοποίηση ΕΦΕΤ» θα υλοποιήσει το Μάιο, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου σε συνεργασία με το Κ.Ε.Κ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ. Τα σεμινάρια θα υλοποιηθούν εξ’ αποστάσεως και μπορούν να τα παρακολουθήσουν διαδικτυακά όλοι οι κάτοικοι των Δωδεκανήσων με  τη χρήση H/Y, LAPTOP, TABLET ή SMARTPHONE, με κάμερα και μικρόφωνο.

Το σεμινάριο σύμφωνα με την Υ.Α. 14708/2007 του Υπουργείου Ανάπτυξης είναι υποχρεωτικό να το παρακολουθήσουν επιχειρηματίες και υπάλληλοι που απασχολούνται σε επιχειρήσεις που εμπορεύονται, διακινούν, παράγουν ή μεταποιούν τρόφιμα και ροφήματα. Οι επιχειρήσεις έχουν υποχρέωση να έχουν καταρτισμένο όλο το προσωπικό τους που έρχεται σε επαφή με τρόφιμα (συσκευασμένα ή μη) διαφορετικά υπόκεινται σε διοικητικά πρόστιμα κατόπιν ελέγχου.

Μετά την επιτυχή παρακολούθηση του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι για να πάρουν το απαραίτητο πιστοποιητικό κατάρτισης είναι απαραίτητο να συμμετάσχουν στην αξιολόγηση/εξέταση η οποία διεξάγεται εξ’ αποστάσεως από τον ΕΦΕΤ. Το πιστοποιητικό έχει ισχύ εφ’ όρου ζωής και είναι αναγνωρισμένο σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου ανταποκρινόμενο στις νέες οικονομικές συνθήκες αποφάσισε και για το 2024 την υλοποίηση του σεμιναρίου με μειωμένο συνολικό κόστος στα 60 ευρώ ανά εκπαιδευόμενο από το οποίο τα 30 ευρώ αφορούν το παράβολο συμμετοχής στην εξέταση του ΕΦΕΤ.

Η εκπαίδευση διαρκεί 10 διδακτικές ώρες, και θα υλοποιηθεί με σύστημα σύγχρονης τηλεκπαίδευσης  σε 2 ημέρες στις παρακάτω ημερομηνίες

Δικαίωμα συμμετοχής σε αυτά θα έχουν όσοι :

α) αποστείλουν συμπληρωμένη, υπογεγραμμένη και σφραγισμένη από την επιχείρηση την αίτηση που θα βρουν στις ιστοσελίδες τόσο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου www.ebed.gr όσο και του ΚΕΚ Γεννηματάς www.kek-gennimatas.gr και

β) καταβάλουν το κόστος συμμετοχής 60€ στο τραπεζικό λογαριασμό του ΚΕΚ στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ  IBAN: GR7901104610000046147552783 με αιτιολογία το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ του εκπαιδευομένου και το ΑΦΜ του.

Σε περίπτωση συμπλήρωσης των παραπάνω τμημάτων θα δημιουργηθούν νέα σε μεταγενέστερες ημερομηνίες ενώ αν δεν συμπληρωθεί σε ορισμένα ο ελάχιστος αριθμός ατόμων θα ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι για νέες ημερομηνίες.

 

Όσοι έχουν ήδη υποβάλει το προηγούμενο διάστημα ηλεκτρονικά την αίτησή τους, μόλις καταβάλουν το κόστος συμμετοχής του σεμιναρίου θα πρέπει να  δηλώσουν τμήμα της επιλογής τους στο email kekgendam@gmail.com το συντομότερο δυνατό ώστε να διασφαλίσουν θέση.

 

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε τηλεφωνικά 9:30-15:30 στο ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς: 2241070615 και στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου: 2241044288.

Βρείτε στα συνημμένα αρχεία το σχετικό Δελτίο Τύπου και το έντυπο της Αίτησης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΦΕΤ 2024
ΑΙΤΗΣΗ ΕΦΕΤ 2024 σε μορφή .doc
ΑΙΤΗΣΗ ΕΦΕΤ 2024 σε μορφή .pdf