ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ «Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΜμΕ ΑΠΟ 01/01/2024 – ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΡΓΑΝΗ II», ΔΕΥΤΕΡΑ 26/02/2024, 19:00, ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου σε συνεργασία με την ΕΣΕΕ, τον Όμιλο Epsilon Net και την Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Δωδεκανήσου, διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα: «Η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας στο λιανεμπόριο Το νέο πλαίσιο για τις εμπορικές ΜμΕ από 01/01/2024– Οι υποχρεώσεις προς το ΕΡΓΑΝΗ II».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 19:00 μ.μ., στην αίθουσα «Γεώργιος Β. Καραγιάννης» του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου (Γρηγορίου Λαμπράκη 8).

Η θεματολογία περιλαμβάνει την «Αναλυτική Παρουσίαση του νέου πλαισίου εφαρμογής της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας και του ΕΡΓΑΝΗ II για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου – Απολογιστική Δήλωση αλλαγών ωραρίου, οργάνωση χρόνου εργασίας και οι υπερωριών - Οι νέες υποχρεώσεις των ιδιοκτητών των ΜμΕ και των λογιστικών γραφείων – Προθεσμίες και πρόστιμα».

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του ΕΣΡ μέσω email e.s.rodou@gmail.com ή τηλεφωνικά 22410 70282.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική στήριξη του Επιμελητήριου Δωδεκανήσου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Πρόσκληση_Ημερίδα_Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας_Ρόδος