ΤΡΙΗΜΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΣ, 1-2 και 4 Φεβρουαρίου

ΤΡΙΗΜΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΣ

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και το ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ανταποκρινόμενοι σε αιτήματα των Συλλόγων Εστιατόρων Δωδεκανήσου συνδιοργανώνουν έναν τριήμερο κύκλο σεμιναρίων, με στόχο την πλαισίωση σύγχρονων ζητημάτων λειτουργίας των εστιατορίων.

Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες ιδιοκτήτες και στελέχη χώρων εστίασης θα επιμορφωθούν για Σύγχρονες Τάσεις & Προκλήσεις της Λειτουργίας των Επιχειρήσεών τους στις ακόλουθες θεματικές:

α. Τετάρτη, 1/2/23 και ώρα 15.00-18.00, Εξυπηρέτηση Πελατών & Διαχείριση Παραπόνων

β. Πέμπτη, 2/2/23 και ώρα 15.00-18.00, Κοστολόγηση Φαγητού & Ποτού σε επισιτιστικές μονάδες.

γ. Σάββατο, 4/2/23 και ώρα 15.00-18.00, i) Τεχνικές  σχεδίασης Καταλόγου εστιατορίων ii) Eιδικές διατροφικές κατηγορίες πελατών iii) Ενημέρωση σε θέματα σήματος Aegean Cuisine.  

 

Για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν με φυσική παρουσία στη Ρόδο, τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου (αίθουσα Γ. Καραγιάννης, Γρηγορίου Λαμπράκη 8, Ρόδος) ενώ για όσους επιθυμούν να τα παρακολουθήσουν από τον τόπο διαμονής τους θα υπάρχει διαθέσιμο λογισμικό εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης μέσω Internet.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ειδική φόρμα που υπάρχει:

α)  στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου www.ebed.gr

β) στην ιστοσελίδα του ΚΕΚ  www.kek-gennimatas.gr στην ενότητα: ανακοινώσεις

γ) είτε απευθείας στη διεύθυνση: https://forms.gle/BvFEV48mDpwbM6dr8

Τα σεμινάρια υλοποιούνται στο πλαίσιο του Έργου «Δράσεις Ενημέρωσης, Επιμόρφωσης και Κατάρτισης στα Δωδεκάνησα»  το οποίο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.