AEGEAN CUISINE: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ Δ' ΦΑΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 σχετικά με την πρόοδο της  Δ’ φάσης πιστοποίησης εστιατορίων για ένταξη ή παραμονή στο Δίκτυο Aegean Cuisine

 

Ενημερώνουμε τα μέλη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για ένταξη ή παραμονή στο Δίκτυο Aegean Cuisine παρατείνεται και η διαδικασία των διοικητικών και επιτόπιων ελέγχων εκτιμάται πως θα διεξαχθεί εντός του 2023.

Ως εκ τούτου, παρατείνεται η ισχύς των πιστοποιητικών που διαθέτουν οι επιχειρήσεις που είναι ήδη μέλη του Δικτύου, με την προϋπόθεση ότι δεν έχει μεταβληθεί ο χαρακτήρας και το μενού των καταστημάτων.

Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν/παραμείνουν στο Δίκτυο και δεν έχουν συμπληρώσει ακόμα την αίτηση τους, μπορούν να το κάνουν στον σύνδεσμο https://docs.google.com/forms/d/1DYqGuyY3A4zIn6ZUyNDGPzWNN87BbVbeiz61fz9OzUQ/edit.

Οι αιτήσεις που έχουν ήδη κατατεθεί, βρίσκονται στο αρμόδιο τμήμα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και για οποιαδήποτε νέα εξέλιξη θα υπάρξει σχετική ενημέρωση. 

Έως τότε, υπενθυμίζουμε στα μέλη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου ότι μπορούν να ενημερώνονται για προγράμματα κατάρτισης και άλλες δράσεις του φορέα μέσα από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου www.ebed.gr καθώς και τη σελίδα του στο www.facebook.com/ebed12 

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, Γρηγορίου Λαμπράκη 8, τκ 85131, Ρόδος, τηλ 2241044288, email: tsampikaki@ebed.gr