Διοργάνωση Διεθνούς Εκθέσεως «International Fair of Havana- FIHAV 2022» (Αβάνα, 14-18.11.2022).

Σε συνέχεια ενημέρωσης από την Πρεσβεία της Κούβας στην Ελλάδα, σας γνωρίζουμε ότι θα λάβει χώρα, στο εκθεσιακό κέντρο Expocuba της Αβάνας (14-18 Νοεμβρίου 2022), η Διεθνής Έκθεση υπό τον τίτλο «International Fair of Havana- FIHAV 2022».

Ειδικότερα, σύμφωνα με τους διοργανωτές, πρόκειται για τη σημαντικότερη εμπορική Έκθεση της Κούβας και της Καραϊβικής και για μία από τις αντιπροσωπευτικότερες της Λατινικής Αμερικής, που διεξάγεται ανελλιπώς από το 1983.

Η εν λόγω Έκθεση αφορά σε ποικίλους κλάδους, ωστόσο, οι θεματικές της φέτος θα εστιάσουν στις εξής θεματικές:
- πρώτες ύλες
- μηχανήματα και εξοπλισμός
- τρόφιμα
- τεχνολογίες
- υφάσματα
- υπηρεσίες
Στο πλαίσιο της Έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί παράλληλα και το 5ο Επενδυτικό Φόρουμ, το οποίο, βάσει της εμπειρίας των προηγούμενων ετών, λειτουργεί ως πλατφόρμα διμερών συναντήσεων και ανταλλαγής απόψεων μεταξύ επιχειρηματιών και υποψήφιων μελλοντικών επενδυτών προερχομένων από όλες τις συμμετέχουσες χώρες.


Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες επί της Έκθεσης και της σχετικής συμμετοχής τους, στις ακόλουθες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: pabexpo1@palco.cu και luisgutierrez@palco.cu. Επιπλέον, δύνανται να απευθυνθούν στην Πρεσβεία της Κούβας στην Αθήνα στην ηλεκτρονική διεύθυνση embacubagr@embacuba.gr καθώς και στο τηλέφωνο 210 68 55 550.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ