Παράταση Υποβολής: Δυνατότητα στήριξης συμμετοχής επιχειρήσεων σε διαδικτυακή Έκθεση Ενεργειακής Καινοτομίας στην Κίνα (27-29.9.022)

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής έως 17/08/2022. 

Δείτε τη σχετική ενημέρωση στα συνημμένα αρχεία.

**********************************************************************************

ΘΕΜΑ: Δυνατότητα στήριξης συμμετοχής επιχειρήσεων σε διαδικτυακή Έκθεση Ενεργειακής Καινοτομίας (27-29.09.2022)
ΣΧΕΤ.: Έγγραφο Γραφείου ΟΕΥ Πεκίνου με Α.Π.: Φ 2237/ΑΣ 1034/17.07.2022 (μ.π.ό)


Σε συνέχεια ανωτέρω σχετικού, σας γνωρίζουμε ότι το διάστημα 27-29.09.2022 θα πραγματοποιηθεί η εν θέματι διαδικτυακή Έκθεση «Expo2022», στο πλαίσιο της οποίας προγραμματίζεται η στήριξη της ατελούς συμμετοχής είκοσι (20) επιχειρήσεων ενεργειακής καινοτομίας της ΕΕ. Η «Expo2022» διοργανώνεται από την Πλατφόρμα Ενεργειακής Συνεργασίας ΕΕ-Κίνας (EU China Energy Cooperation Platform–ECECP) και έχει ως στόχο την προώθηση των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων στην κινεζική αγορά και την συμβολή τους στην επίτευξη των κλιματικών στόχων της Κίνας.


Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν καλούνται να αποστείλουν σχετικό υποστηρικτικό υλικό, έως την Παρασκευή 05.08.2022, στην ηλεκτρονική διεύθυνση expoapplication@ececp.eu. Σε περίπτωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από περισσότερες των 20 επιχειρήσεων, θα συσταθεί Επιτροπή Επιλογής, που θα αποτελείται ενδεχομένως από την Συντονίστρια της ECECP, τον Πρόεδρο της Ομάδας Εργασίας Ενέργειας του Εμπορικού Επιμελητηρίου της ΕΕ στην Κίνα και έναν εκπρόσωπο της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Κίνα. Η τελική επιλογή των επιχειρήσεων θα ανακοινωθεί στις 20.8.2022.


Προς διευκόλυνσή σας, επισυνάπτεται σχετικό έγγραφο του Γραφείου ΟΕΥ Πεκίνου με αναλυτικές πληροφορίες για την εν λόγω πρωτοβουλία (π.χ. απαιτούμενα δικαιολογητικά για υποβολή συμμετοχής, καθώς και τα κριτήρια τελικής επιλογής των επιχειρήσεων).


Επιπρόσθετα και για περισσότερες διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με την Συντονίστρια της ECECP κα Flora Kan, στην ηλεκτρονική διεύθυνση flora.kan@icf.com


Ο Διευθυντής
Απόστολος Μιχαλόπουλος
Σύμβουλος ΟΕΥ Α΄

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ