ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ έως 31 Αυγούστου - Δ' φάση πιστοποίησης εστιατορίων με βάση το πρότυπο Aegean Cuisine

 

Ρόδος, 29 Ιουνίου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Δ' ΦΑΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ Aegean Cuisine

ΠΑΡΑΤΑΣΗ προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έως 31 Αυγούστου 2022

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους στο σύνδεσμο https://docs.google.com/forms/d/1DYqGuyY3A4zIn6ZUyNDGPzWNN87BbVbeiz61fz9OzUQ/edit.

Στη συνέχεια θα πρέπει να αποστείλουν α) την άδεια λειτουργίας του καταστήματος και β) έναν κατάλογο/μενού (συμπεριλαμβανομένων των κρασιών), το αργότερο έως την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022 στην ηλεκτρονική διεύθυνση aegeancuisine@ebed.gr με θέμα «ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ / ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ AEGEAN CUISINE – (ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ)».

 

 

Η παλαιότερη ανακοίνωση:

Νέα φάση πιστοποίησης εστιατορίων με βάση το πρότυπο Aegean Cuisine ξεκινά το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.  Πρόκειται για την  Δ’ Φάση Πιστοποίησης προκειμένου νέες επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης να ενταχθούν στο Δίκτυο και οι παλιές να ανανεώσουν το σήμα τους. Και αυτή η φάση πιστοποίησης, όπως και οι δύο προηγούμενες, θα διεξαχθεί χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τις επιχειρήσεις, καθώς η χρηματοδότηση έχει διασφαλιστεί από ίδιους πόρους του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

Όπως είναι ήδη γνωστό, σκοπός του Δικτύου Aegean Cuisine, είναι  η αξιοποίηση της πλούσιας οινο-γαστρονομικής παράδοσης των νησιών του Αιγαίου προς όφελος τόσο των επιχειρήσεων όσο και του προορισμού με την καθιέρωση του ως ιδανικός γαστρονομικός προορισμός. Στο Δίκτυο συμμετέχουν επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης, οι οποίες πληρούν κριτήρια που έχουν οριστεί σε συνεργασία με τον φορέα πιστοποίησης TUV HELLAS. Οι επιχειρήσεις που θα λάβουν την πιστοποίηση θα έχουν τη δυνατότητα, πέραν της γαστρονομικής ταυτότητας που θα αποκτήσουν, να προβληθούν μέσα από πλήθος άλλων δράσεων του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και συνεργαζόμενων φορέων.

Οι Τεχνικές Προδιαγραφές του Προτύπου και η Διαδικασία Απονομής Σήματος AegeanCuisine, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.ebed.gr, καθώς και στα γραφεία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου (Γρηγορίου Λαμπράκη 8, Ρόδος). Το σύνολο των επιτόπιων επιθεωρήσεων προγραμματίζεται να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος της τουριστικής περιόδου 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους στο σύνδεσμο https://docs.google.com/forms/d/1DYqGuyY3A4zIn6ZUyNDGPzWNN87BbVbeiz61fz9OzUQ/edit.

Στη συνέχεια θα πρέπει να αποστείλουν α) την άδεια λειτουργίας του καταστήματος και β) έναν κατάλογο/μενού (συμπεριλαμβανομένων των κρασιών), το αργότερο έως την Τρίτη 31 Μαϊου 2022 στην ηλεκτρονική διεύθυνση aegeancuisine@ebed.gr με θέμα «ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ / ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ AEGEAN CUISINE – (ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ)».

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου στα τηλ. 2241044288 κα Τσαμπικάκη Μαρία.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑΔ' ΦΑΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ AEGEAN CUISINE
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ AEGEAN CUISINE
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ