ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ, ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 07 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ

 

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, σε συνεργασία με το ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς ανακοινώνουν τη διεξαγωγή στην ΠΑΤΜΟ διήμερου σεμιναρίου (10 διδακτικών ωρών) επιμόρφωσης εργοδοτών προκειμένου να αναλάβουν καθήκοντα Τεχνικού Ασφαλείας στην εταιρεία τους σύμφωνα με την εγκύκλιο 357/4-1-2022 – ΑΔΑ Ψ7Υ946ΜΤΛΚ-ΝΞΕ του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στα μέσα Ιουνίου σε συνεργασία με το Δήμο Πάτμου ώστε να αποφευχθούν οι μετακινήσεις των κατοίκων, και αφορά επιχειρήσεις με Χαμηλή επικινδυνότητα (εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια, καταλύματα, καφέ μπαρ, τουριστικά γραφεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, ελεύθεροι επαγγελματίες κλπ) με μειωμένο κόστος συμμετοχής 50€.

Καθώς οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβάλλονται στο Υπουργείο Εργασίας τουλάχιστον 2 μήνες πριν τη διεξαγωγή των προγραμμάτων, δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όσοι καταθέσουν συμπληρωμένο το έντυπο της αίτησης συνοδευόμενο από τα κατά περίπτωση δικαιολογητικά καθώς και το ποσό συμμετοχής, το αργότερο έως την Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 και ώρα 13:00.

Το κόστος συμμετοχής των 50€ θα πρέπει να καταβληθεί στο τραπεζικό λογαριασμό του ΚΕΚ Γ.Γεννηματάς στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ IBAN: GR7901104610000046147552783 με αιτιολογία το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ του εκπαιδευομένου και το ΑΦΜ του.

Εφόσον οι αιτήσεις υπερβαίνουν το μέγιστο αριθμό καταρτιζομένων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατάθεσης της αίτησης. Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί - με την προϋπόθεση της ανελλιπούς παρακολούθησής- του σεμιναρίου το απαραίτητο πιστοποιητικό επιμόρφωσης για να δηλωθούν ως Τεχνικοί Ασφαλείας στην επιχείρηση τους.

Οι εργοδότες μέχρι να πάρουν το πιστοποιητικό επιμόρφωσης πρέπει να έχουν αναθέσει τα καθήκοντα τεχνικού ασφάλειας σε άτομα εντός ή εκτός της επιχείρησης που έχουν τις προϋποθέσεις να γίνουν Τ.Α. ή να συνάψουν σύμβαση με Εξωτερικές Υπηρεσίες Προστασίας και Πρόληψης (ΕΞ.Υ.Π.Π.).

Αναλυτικές πληροφορίες, προϋποθέσεις συμμετοχής, και το έντυπο της αίτησης μπορείτε να τα βρείτε είτε στη σελίδα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου www.ebed.gr είτε στη σελίδα του ΚΕΚ Γεννηματάς www.kek-gennimatas.gr ενώ μπορείτε να απευθυνθείτε και τηλεφωνικά 9:00-15:00 στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου: 2241044288 ή στο ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς: 2241070615.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑΑΙΤΗΣΗ ΤΑ 2022
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_Τ.Α._ΠΑΤΜΟΣ