ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ - r2bKastoria Καστοριά, 9-10 Οκτωβρίου 2021

ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ - r2bKastoria

Καστοριά, 9-10 Οκτωβρίου 2021

Η Έκθεση Έρευνας και Επιχειρηματικότητας – r2bKastoria  αποτελεί συνδιοργάνωση του Επιμελητηρίου Καστοριάς και του Εργαστηρίου Περιβαλλοντικής Τεχνολογίας του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.  Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία στην Καστοριά (Αίθουσες Ξενοδοχείου LIMNEON RESORT & SPA) με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλωνστις 9 και 10 Οκτωβρίου 2021.

Η έκθεση r2bkastoria  στοχεύει στην ανάπτυξη και ενίσχυση της συνεργασίας της ερευνητικής κοινότητας με τον παραγωγικό τομέα και περιλαμβάνει:

  •     Παρουσίαση Προϊόντων καινοτόμων ιδεών
  •     Καινοτόμες Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις με προϊόντα που προέκυψαν από την συνεργασία με πανεπιστήμια και ερευνητικούς φορείς
  • Παράλληλες Εκδηλώσεις/ Workshops σε θέματα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας

Στην Έκθεση r2bkastoria συμμετέχουν ως εκθέτες:

  • Ερευνητικές ομάδες που παρουσιάζουν στον παραγωγικό τομέα και σε επενδυτές, ώριμα αποτελέσματα έρευνας που έχουν την δυνατότητα να αξιοποιηθούν επενδυτικά.
  • Παραγωγικοί φορείς αντίστοιχα, που παρουσιάζουν προκλήσεις και προβληματισμούς για να συζητηθούν με τους ερευνητές και να διερευνηθούν δυνατότητες επιλύσεων.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα : www.r2bkastoria.gr για περισσότερες πληροφορίες

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας για ένα δημιουργικό διήμερο στην πανέμορφη Καστοριά. Στην έκθεση έχουν προσκληθεί πάνω από 30 επενδυτές καινοτομίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑΕΚΘΕΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ