Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρήσεων και Συνεταιρισμών 2021 - Παράταση έως την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021 και Γεωγραφική επέκταση του σε όλη την Ελλάδα.

Γεωγραφική επέκταση του Προγράμματος Ενίσχυσης Επιχειρήσεων και Συνεταιρισμών σε όλη την Ελλάδα ανακοινώνει η ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Οι επιχειρήσεις και συνεταιρισμοί που ενδιαφέρονται για ΔΩΡΕΑ εξοπλισμού παραγωγής, υπηρεσιών πιστοποίησης και επιχειρηματική καθοδήγηση (mentoring), μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους συνοδευόμενη μόνο από τη λίστα των ΚΑΔ-κωδικών δραστηριότητας τους, έως και την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021 μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δραστηριοποιούνται κυρίως στους τομείς της Αγροδιατροφής/ Βιομηχανίας Τροφίμων και Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών (ΠΔΒ) και να έχουν ετήσιο κύκλο εργασιών 2020 μεταξύ €15.000 - €500.000.

Η πλήρης Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ www.mkoapostoli.gr, στην ενότητα «Η Δράση μας», στην υποενότητα «Προγράμματα» με τον τίτλο «Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρήσεων & Συνεταιρισμών».

Πληροφορίες δίδονται μόνο μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στις διευθύνσεις: t.galdara@mkoapostoli.gr  ή e.kiousis@mkoapostoli.gr





ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΑΙΤΗΣΗ