Διοργάνωση διαδικτυακού συνεδρίου ‘Intercultural Communication between China and Europe’’ (21.1.2021)

Κοινοποιούμε σχετική ενημέρωση της Δεύθυνσης Β8 του Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με τη διοργάνωση διαδικτυακού συνεδρίου ‘Intercultural Communication between China and Europe’’  στις 21.1.2021:

Αποστέλλουμε, συνημμένα, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από το Γραφείο ΟΕΥ Πεκίνου, πρόσκληση συμμετοχής για το εν θέματι διαδικτυακό συνέδριο, το οποίο θα διεξαχθεί στις 21 Ιανουαρίου 2021 και ώρα Ελλάδος 11:00-14:00.

Το εν λόγω Συνέδριο διοργανώνεται από το Κέντρο Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης της Κίνας, την Ένωση Ευρωπαϊκών Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων (EUROCHAMBRES) και το Κινεζο-Πορτογαλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Στόχος του συνεδρίου είναι η εξέταση των πολιτιστικών ιδιαιτεροτήτων της Κίνας, τόσο σε θέματα επικοινωνίας, όσο και σε επιχειρηματικά θέματα, καθώς και η κατανόηση του κινεζικού τρόπου σκέψης, συμπεριλαμβανομένων των πολύ σημαντικών εννοιών «save face» και «guanxi».

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή είναι ελεύθερη και τυχόν ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν ηλεκτρονικά, στον υπερσύνδεσμο https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_woo44ttAScOKCfImQGheVg.

Παρακαλούμε για την ενημέρωση των μελών σας.


Ο Διευθυντής


Αντώνιος Κατεπόδης
Σύμβουλος ΟΕΥ Α΄