ΥΠΗΡΕΣΙΑ PAYMENT LINK ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΣΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου, στο πλαίσιο της κοινής μας προσπάθειας για εξεύρεση ρεαλιστικών λύσεων στήριξης του μικρομεσαίου εμπορίου και της επιχειρηματικότητας, σε συνεργασία με την Τράπεζα Eurobank, προσφέρει για τα μέλη του μία νέα υπηρεσία με στόχο την λύση ενός από τα θέματα που προέκυψαν με την διαδικασία του click away.

H υπηρεσία Eurobank Payment Link επιτρέπει online πωλήσεις προϊόντων και υπηρεσιών με κάρτα ακόμα κι αν ο έμπορος δεν διαθέτει ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), αρκεί να δέχεται παραγγελίες μέσω email, τηλεφωνικά ή από άλλο μέσο (π.χ. social media). Με αυτό τον τρόπο, έχει πρόσβαση σε ένα νέο κανάλι εισπράξεων, χωρίς να απαιτείται οποιαδήποτε τεχνολογική υποδομή, το οποίο παράλληλα υποστηρίζει ακόμα και δόσεις, προεγκρίσεις, επιστροφές και ακυρώσεις.

Η υπηρεσία αυτή προσφέρει άμεση στήριξη και διευκόλυνση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για on line πωλήσεις χωρίς e - shop, προσφέροντας απλή και γρήγορη διαδικασία πληρωμής, άμεση πίστωση εισπράξεων, μικρό κόστος, ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών, μέσα από μία εξαιρετικά ευέλικτη διαδικασία με μόνη προϋπόθεση ότι είναι ήδη κάτοχοι POS και φυσικά έχουν λογαριασμό όψεως στην τράπεζα.

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε το σύνδεσμο: https://www.eurobank.gr/.../eisprakseis-se-e.../payment-link

Εργαζόμαστε και συνεργαζόμαστε για να προσφέρουμε ρεαλιστικές λύσεις στο συνεχές μεταβαλλόμενο περιβάλλον λειτουργίας των επιχειρήσεων τόσο σε πρακτικό όσο και σε θεσμικό επίπεδο και ελπίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες να ακολουθήσουν και από τα υπόλοιπα πιστωτικά ιδρύματα (Τράπεζες).