6o Θεσμικό και Επαγγελματικό Συνέδριο “ICT Security World”:«Ψηφιακή Ασφάλεια και Προστασία Δεδομένων εν μέσω πανδημίας του COVID-19»

Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης ενημερώνει ότι την Τετάρτη 9 και την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά το 6o Ετήσιο διήμερο Συνέδριο «ICT Security World».
Τo Συνέδριo πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και την υποστήριξη θεσμικών και επαγγελματικών Φορέων όπως του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδας (ΣΕΠΒΕ), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) και του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών – ΕΕΛΛΑΚ.

Εγγραφή: Ελεύθερη συμμετοχή (δωρεάν ) χωρίς την καταβολή συμμετοχής.

Απαραίτητη η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής στο site: www.ictsecurity.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας: 2104225585, 2104225520, info@teamworks.gr.

Στις Συμμετέχουσες και Συμμετέχοντες θα δοθούν και βεβαιώσεις παρακολούθησης για κάθε μέρα ξεχωριστά και εφόσον έχουν παρακολουθήσει το 80% του Συνεδρίου της κάθε ημέρας.

Δείτε στο συνημμένο αρχείο το με αριθμ. πρωτ. ΑΠ.32974/23-11-2020 έγγραφο του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με θέμα «6ο Θεσμικό και Επαγγελματικό Συνέδριο “ICT SECURITY WORLD” : Ψηφιακή Ασφάλεια και Προστασία Δεδομένων εν μέσω πανδημίας του COVID 19».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑΕνημερωτικό έγγραφο