Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη για την «Ρύθμιση Οφειλών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας» από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, με κεντρικό ομιλητή τον Φώτη Κουρμούση την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 17:00.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                            Ρόδος, 25 Νοεμβρίου 2020

     Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη για την «Ρύθμιση Οφειλών και Παροχή Δεύτερης   Ευκαιρίας» από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, με κεντρικό ομιλητή τον Φώτη Κουρμούση

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου διοργανώνει ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα την «Ρύθμιση Οφειλών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας» την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 17:00 .

Ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, του Υπουργείου Οικονομικών, κ. Φώτης Κουρμούσης και τα στελέχη της ΕΓΔΙΧ, που προσκλήθηκαν από το Επιμελητήριο, θα παρουσιάσουν τους βασικούς άξονες και τις καινοτομίες του ν. 4738/2020 «Ρύθμιση Οφειλών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας» και θα απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις που θα υποβληθούν για τα ακόλουθα:

• Τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών σε έως 240 δόσεις

• Τη διαδικασία πτώχευσης – απαλλαγής οφειλών φυσικών & νομικών προσώπων και παροχής 2ης ευκαιρίας

• Την πρόνοια για τα ευάλωτα νοικοκυριά και την προστασία της 1ης κατοικίας

• Το ρόλο των επιστημονικών κλάδων

Η ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ZOOM.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή έως τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 συμπληρώνοντας και υποβάλλοντας τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση πατώντας εδώ , προκειμένου να τους αποσταλεί το link μέσω του οποίου θα λάβουν μέρος στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.