Light+building Διεθνής Εμπορική Έκθεση για την Αρχιτεκτονική Κτιρίων και την Τεχνολογία Φωτισμού (Φρανκφούρτη 8-13 Μαρτίου 2020)

Η διεθνής εμπορική έκθεση για την Αρχιτεκτονική Κτιρίων και την Τεχνολογία Φωτισμού Light+Building, θα λάβει και πάλι χώρα στις 8-13 Μαρτίου 2020 στην Φρανκφούρτη, καθώς η απόλυτα επιτυχημένη πορεία της δικαιολογεί και την εξαήμερη διάρκεια της.

Φωτισμός, ηλεκτρολογικό υλικό, ηλεκτρονικά συστήματα, αυτοματισμοί κτιρίων, σε συνδυασμό με αρχιτεκτονικά συστήματα, θα αποτελέσουν τον πυρήνα της Light+Building 2020, όπου και θα παρουσιαστεί πληθώρα προϊόντων, προτάσεων και λύσεων που αφορούν όλο το φάσμα του κλάδου. Συγκεκριμένα, παρουσιάζονται οι «τεχνολογίες ασφαλείας» και «τεχνολογίες δικτύου», ο κλάδος ηλεκτρολογικού υλικού, καινοτόμα προϊόντα αυτοματισμού με δυνατότητες κοινής πορείας με τη συμβατική διαδικασία μείωσης του πρακτικού κόστους των κτιρίων, καθώς και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο τομέας αρχιτεκτονικών συστημάτων, ιδιαίτερα όσον αφορά την κατασκευή κτιρίων επαγγελματικής στέγασης, τεχνικού και διακοσμητικού φωτισμού. Η εκτεταμένη προσφορά προϊόντων της Light+Building αποτελεί κορυφαίο σημείο συνάντησης για αρχιτέκτονες, διακοσμητές εσωτερικών χώρων, μηχανικούς, σχεδιαστές καθώς και ηλεκτρολόγους και τεχνίτες.
Για ταξιωδικές προσφορές και αγορά καρτών εισόδου πατήστε εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑΕνημερωτικό έντυπο Έκθεσης.