1ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός ΠΑΜΕ ΛΙΜΑΝΙ!!

Ο 1ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός ΠΑΜΕ ΛΙΜΑΝΙ!! συνδιοργανώνεται από τον Επιμελητηριακό Όμιλο Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (ΕΟΑΕΝ) και τον Οργανισμό Ηλεκτρικών Σκαφών Ελλάδος (ΟΗΣΕ) και τελεί υπό την αιγίδα του Υπ. Παιδείας και του Υπ. Ναυτιλίας.

Στόχος του διαγωνισμού είναι να εμφυσήσει στα παιδιά την αγάπη για το περιβάλλον γενικότερα και τις θάλασσες της χώρας, τον τρόπο με τον οποίο μπορεί αυτό να προστατευτεί, καθώς και στην διάδοση της ιδέας της ηλεκτροκίνησης στα σκάφη, στην εξέλιξη της τεχνολογίας μέσα από τα σχολεία, στο να δώσει έναυσμα στα νέα παιδιά για νέα επαγγέλματα, αλλά και στις τοπικές νησιωτικές οικονομίες τη δυνατότητα να φτιάξουν ένα διαφορετικό προφίλ παραγωγής, εκτός εκείνου των παραδοσιακών προϊόντων, των υπηρεσιών και του τουρισμού, όπως αυτό της κατασκευής και παραγωγής τεχνολογίας και τεχνογνωσίας για ηλεκτροκίνητα σκάφη, ένας τομέας που υστερούμε ως χώρα.

Αναλυτική πληροφόρηση, έντυπα συμμετοχής, διαδικασία & κριτήρια βαθμολόγησης καθώς και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορούν να βρίσκουν οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού www.pamelimani.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ-ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ