1η Διεθνής Έκθεση Θεματικού Τουρισμού – Γαστρονομίας και Οίνου από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου 2019 στο Στάδιο Ειρήνης και Φίλιας (ΣΕΦ).

Την σημαντική διοργάνωση της 1ης Διεθνούς Έκθεσης Θεματικού (Εναλλακτικού) Τουρισμού, Γαστρονομίας και Οίνου με απόφαση της έθεσε υπό την αιγίδα της η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος αναγνωρίζοντας του σαφείς στόχους της έκθεσης για την προώθηση του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Ήδη η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα πολλών Υπουργείων και Φορέων του Τουρισμού , της Γαστρονομίας και του Οίνου.


Η έκθεση
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού ( 27 Σεπτεμβρίου ) κέντρο του Ελληνικού Τουρισμού θα γίνει για μία ακόμη φορά η Αθήνα, με την πραγματοποίηση της 1ης Διεθνούς Έκθεσης Θεματικού Τουρισμού – Γαστρονομίας και Οίνου από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου 2019 στο Στάδιο Ειρήνης και Φίλιας (ΣΕΦ).

H 1η Διεθνής Έκθεση Θεματικού Τουρισμού (Εναλλακτικού Τουρισμού) Γαστρονομίας και Οίνου είναι η πρώτη έκθεση για τον εναλλακτικό τουρισμό που πραγματοποιείται στην Ελλάδα και χωρίζεται σε 2 ενότητες.

Α’ Ενότητα Θεματικός (Εναλλακτικός) Τουρισμός

Β’ Ενότητα Γαστρονομία , Παραδοσιακά Ποτά και Οίνος


Στα επισυναπτόμενα αρχεία θα βρείτε :

•Τη γενική περιγραφή της έκθεσης ( συμπεριλαμβάνονται οι υπόλοιπες αιγίδες )

Η έκθεση διοργανώνεται από την εταιρία Mact Media Group. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2110129575 ή στο email: ttgw@ttgw.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑΓενική περιγραφή της Έκθεσης.