Πρόσκληση Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου για συμμετοχή των μελών του στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

 

Πρόσκληση προς τα μέλη του

 

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου προσκαλεί τα μέλη του που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τη δραστηριότητα τους στη διεθνή αγορά, να συμμετάσχουν στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στο περίπτερο που θα διατηρεί, 7-15 Σεπτεμβρίου 2019.

 

Φέτος, «τη σκυτάλη παίρνει» η Ινδία, ως τιμώμενη χώρα. Πρόκειται μία από τις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου και μία ταχέως αναπτυσσόμενη οικονομική και επενδυτική υπερδύναμη. Η υψηλή τεχνολογία, η καινοτομία, η γεωργία και ο τουρισμός αποτελούν ορισμένους από τους τομείς κοινού ενδιαφέροντος ανάμεσα στην Ινδία και την Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό, ινδικές επιχειρήσεις και φορείς θα πραγματοποιήσουν επαφές με αντίστοιχες ελληνικές επιχειρήσεις, με στόχο τη δημιουργία εμπορικών σχέσεων.

 

Στην κατεύθυνση αυτή και με γνώμονα την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων, η προσέλευση χιλιάδων επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό εγγυάται τη βέλτιστη δυνατή προβολή των εκθετών και των προϊόντων-υπηρεσιών των δωδεκανησιακών επιχειρήσεων.

 


Τα ταμειακά ενήμερα για το 2018 μέλη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 84η ΔΕΘ καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας τα σχετικά αρχεία που θα βρουν στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου (www.ebed.gr).

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Δ.ΕΤ.Α.Π. στα τηλ 2241044280 & 2241044288 καθώς και στο email: info@detap.gr.

 

Σημειώνεται ότι το κόστος για την ενοικίαση του χώρου και του απαραίτητου εξοπλισμού βαρύνει το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου. Λόγω του περιορισμένου διαθέσιμου χώρου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ