Ενημέρωση για τα βραβεία ασφαλείας προϊόντων της Ε.Ε. για το έτος 2019.

Στο συνημμένο αρχείο μπορείτε να δείτε ενημέρωση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με τα βραβεία ασφαλείας προϊόντων της Ε.Ε. για το έτος 2019.Το βραβείο στοχεύει να ανταμείψει εταιρείες που υπερέχουν στην προστασία των καταναλωτών θέτοντας την ασφάλεια των προϊόντων στην καρδιά της επιχείρησης τους.

Υπάρχουν 2 κατηγορίες βραβείων για το έτος 2019:

α) Ασφάλεια προϊόντων που πωλούνται στο διαδίκτυο: Για τους παραγωγούς , τους εμπόρους λιανικής πώλησης στο διαδίκτυο , σε πλατφόρμες που πωλούν /προσφέρουν δικά τους προϊόντα ή τρίτων , σε σύνδεση online

β) Ασφάλεια προϊόντων παιδικής φροντίδας : Για εταιρείες που σχεδιάζουν, παράγουν και διανέμουν προϊόντα, όπως καροτσάκια, καρεκλάκια και εξοπλισμό ασφαλείας για μωρά και μιικρά παιδιά.

Θα δοθούν συνολικά 12 βραβεία, χρυσά,ασημένια και χάλκινα τα οποία θα διανεμηθούν σε τρεις ΜμΕ και σε τρεις μεγαλύτερες εταιρείες, σε κάθεμια από τις δύο κατηγορίες(ηλεκτρονικές πωλήσεις και προϊόντα παιδικής φροντίδας).

Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες (εγγεγραμμένες σε οποιαδήποτε από τα 31 κράτη μέλη του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου) μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση πατώντας στο ακόλουθο σύνδεσμο και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά μεταξύ 25 Φεβρουαρίου και 7 Απριλίου 2019.

https://ec.europa.eu/product-safety-award/competition-rules_en.htm

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ