Περίληψη διακήρυξης συνοπτικού διαγωνισμού Δήμου Κω για την προμήθεια φαρμακευτικού υλικού του ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ του Δήμου Κω.

Ο Δήμος Κω επαναπροκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια φαρμακευτικού υλικού του ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ του Δήμου Κω, προϋπολογισμού 998,19 € (με Φ.Π.Α)

Πρόσβαση στα έγγραφα - Πληροφορίες: Οι οικονομικοί φορείς μπορούν να λάβουν γνώση των εγγράφων της σύμβασης από το γραφείο προμηθειών του Δήμου Κω, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Μπορούν επίσης να λάβουν αντίγραφα αυτών με δαπάνες και φροντίδα δική τους. Για την παραλαβή των τευχών οι ενδιαφερόμενοι υποβάλουν αίτηση εγγράφως στην διεύθυνση του Δήμου Κω, Ακτή Κουντουριώτη 7, 85300 Κως, 1ος όροφος, τηλ. επικοινωνίας 2242360- 427, μπορούν να αποστείλουν φαξ στην γραμματεία του Δήμου Κω (22420-21341), ή να αποστείλουν ηλεκτρονικά αίτηση στο E-mail b.pis@kos.gr.

Περιγραφή της δημόσιας σύμβασης: «Προμήθεια φαρμακευτικού υλικού του ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ Δήμου Κω», με κριτήριο ανάθεση της σύμβασης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή επί του συνόλου της δαπάνης του φαρμακευτικού υλικού.

Παραλαβή προσφορών: Ο συνοπτικός διαγωνισμός θα διεξαχθεί την 5η Μαρτίου 2019 ημέρα Τρίτη, με καταληκτική ώρα υποβολής προσφορών την 10:00 π.μ ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Διαγωνισμού του Δήμου Κω, (άρθρο 221 του Ν.4412/2016), στον Δημαρχείο, στην οδό Ακτή Κουντουριώτη 7, 1ος όροφος 85300 Κως. Μετά τη λήξη της παραλαβής προσφορών θα ξεκινήσει η διαδικασία αποσφράγισης, ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού.

Δείτε την Περίληψη της διακήρυξης στο συνημμένο αρχείο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ