Προκήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού ΧΧ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ «ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΙΠΠΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ για την προμήθεια νωπών οπωροκηπευτικών

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 02/2019

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΝΩΠΩΝ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ • ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΥΠΟΜΟΝΑΔΩΝ ΤΩΝ ΠΕ ΚΑΒΑΛΑΣ • ΔΡΑΜΑΣ (ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΑΥ Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΔΟΧΟ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ)

Αναθέτουσα αρχή: ΧΧ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ «ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΙΠΠΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 4ο ΕΠIΤΕΛIΚΟ ΓΡΑΦΕI0

Είδος διαγωνισμού: Ανοικτός συνοπτικός διαγωνισμός για σύναψη σύμβασης κάτω των ορίων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/16.

Αντικείμενο του διαγωνισμού: Προμήθεια νωπών οπωροκηπευτικών, για τις ανάγκες συσσιτίου των Στρατιωτικών Μονάδων - Ανεξάρτητων Υπομονάδων των ΠΕ Καβάλας - Δράμας (Εξαιρούνται οι Λέσχες και το ΚAAV Ν.Περάμου, οι οποίοι διατηρούν το δικαίωμα προμήθειας και εξυπηρέτησης από τον ανάδοχο, όχι όμως κατά αποκλειστικότητα)

Συνολική εκτιμώμενη αξία: Οι ποσότητες των συγκεκριμένων ειδών δεν δύνανται να υπολογισθούν με ακρίβεια, καθόσον εξαρτώνται από λόγους μη δυνάμενους να προβλεφθούν μελλοντικά, όπως ζήτηση προϊόντων, δύναμη προσωπικού, ανάγκες Μονάδων κλπ. Η εκτιμώμενη δαπάνη χωρίς Φ.Π.Α. ανέρχεται σε πενήντα χιλιάδες ευρώ (50.000,00 €) περίπου.

Δείτε όλο το κείμενο της Προκήρυξης στο παρακάτω αρχείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ