Πρόσκληση Επιμελητηρίου σε επιχειρήσεις-μέλη του να συμμετάσχουν στο περίπτερο που θα διατηρεί στην 6η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ FoodExpo Greece

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, για ακόμα μία χρονιά, συμμετέχει με δικό του περίπτερο στην 6η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ FoodExpo Greece, η οποία θα λάβει χώρα στις 16-18 Μαρτίου 2019 στο METROPOLITAN EXPO.
 
Ως μέρος των δράσεων του για την υποστήριξη, προβολή και προώθηση των επιχειρήσεων – μελών του καθώς και για την ενίσχυση της εξωστρέφειας της τοπικής παραγωγής, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
προσκαλεί
επιχειρήσεις-μέλη του που δραστηριοποιούνται στον τομέα της παραγωγής και μεταποίησης τροφίμων & ποτών, καθώς και συναφών προϊόντων, να συμμετάσχουν στο περίπτερο που θα διατηρεί στην 6η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ FoodExpo Greece. Η πρόσκληση απευθύνεται πρωτίστως σε επιχειρήσεις με τυποποιημένα προϊόντα και έντονο βαθμό εξωστρέφειας που αναζητούν νέες αγορές για τα προϊόντα τους.
 
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει, εφόσον συμφωνούν με τους όρους συμμετοχής (αναφέρονται στο έντυπο της αίτησης), να καταθέσουν το αργότερο έως την Παρασκευή 08 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00 α) συμπληρωμένη την αίτηση που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου www.ebed.gr και β) το λογότυπο της επιχείρησης τους σε ανοικτή μορφή στο email info@detap.gr. Λόγω του περιορισμένου χώρου στο περίπτερο θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στην παραλαβή των αιτήσεων και θα εξεταστεί εάν υπάρχει ήδη εξασφαλισμένη φυσική παρουσία των επιχειρήσεων σε άλλο σημείο της έκθεσης.
Για διευκρινίσεις σχετικά με τη συμμετοχή των επιχειρήσεων στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Δ.ΕΤ.Α.Π., Γρηγορίου Λαμπράκη 8, Ρόδος, τηλ: 2241044280, 2241044288. Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση είναι διαθέσιμες στο σύνδεσμο www.foodexpo.gr.

 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ