Ενημερωτικό Σημείωμα Αγροτικής Έκθεσης Ιεράπετρας, AgroExpo 2019, 09-12 Μαΐου 2019

Ενημερωτικό Σημείωμα

Αγροτικής Έκθεσης Ιεράπετρας, AgroExpo 2019, 09-12 Μαΐου 2019

 

Το Επιμελητήριο Λασιθίου ανακοινώνει -με την συνδιοργάνωση του Δήμου Ιεράπετρας και της Περιφέρειας Κρήτης -την διεξαγωγή της 3ης Αγροτικής Έκθεσης Ιεράπετρας, AgroExpo 2019, 09-12 Μαΐου 2019 στο χώρο του Μισεδάκειου Σταδίου του Δήμου Ιεράπετρας.

Οι τομείς της έκθεσης αφορούν: γεωργικά εφόδια, μηχανήματα και εξοπλισμό, αγροτικά προϊόντα και υπηρεσίες από επιχειρήσεις όλης της Ελλάδας και του εξωτερικού. Η έκθεση υλοποιείται με την υποστήριξη του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας, του Επαγγελματοβιοτεχνικού Συλλόγου, του Εμπορικού Συλλόγου, της Ένωσης Ξενοδόχων Ιεράπετρας και Ανατολικής Κρήτης και πραγματοποιείται με την συνεργασία του Αγροτικού Κέντρου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Κρήτης.     

Βασικός στόχος της AgroExpo 2019 αποτελεί η προβολή της τοπικής παραγωγής προϊόντων και υπηρεσιών εντός και εκτός Ελλάδος, η προβολή καινοτόμων μεθόδων παραγωγής και καλλιέργειάς καθώς και η ενίσχυση της εξωστρέφειας των τοπικών και περιφερειακών επιχειρήσεων.

Για αιτήσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με τον κ. Δουλουφάκη Ευάγγελο στο Επιμελητήριο Λασιθίου στο τηλ.: +3028410 22231 ή στο email: douloufakis@epimlas.gr ή επισκεφτείτε στην ιστοσελίδα της έκθεσης στην δ/νση: http://agroexpoierapetra.gr