Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης-Πρόσκληση προς τα μέλη του

83η

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΣΤΗΝ 83η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου προσκαλεί τα μέλη του που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τη δραστηριότητα τους στη διεθνή αγορά, να συμμετάσχουν στο περίπτερο που θα διατηρεί στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, 8-16 Σεπτεμβρίου 2018.

 

Μετά και τη σημαντική επιτυχία της 82ης ΔΕΘ, ο πήχης για την 83η ΔΕΘ ανεβαίνει ακόμα ψηλότερα.

Η 83η ΔΕΘ θα παρουσιάζει, πέραν της εξωστρέφειας και του δυναμισμού της ελληνικής οικονομίας, επιχειρήσεις που αναπτύσσονται από όλη την χώρα, ξένες συμμετοχές και ένα πολύ πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων. 

Τιμώμενη Χώρα στην 83η ΔΕΘ θα είναι οι ΗΠΑ και στο επίκεντρο της αμερικανικής παρουσίας θα βρεθεί η καινοτομία και η τεχνολογία, ενώ κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα παρουσιαστούν καινοτομίες επιχειρήσεων από τις ΗΠΑ που «συστήνονται» για πρώτη φορά στο κοινό της Ελλάδας, ίσως και της Ευρώπης. 

 

Τα ταμειακά ενήμερα για το 2017 μέλη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 83η ΔΕΘ καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας τα παρακάτω σχετικά αρχεία :

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ.

ΔΗΛΩΣΗ ΟΙΚΩΝ.

ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΚΘΕΜΑΤΩΝ.

 

 Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Δ.ΕΤ.Α.Π. στα τηλ 2241044280 & 2241044288 καθώς και στο email: info@detap.gr.

 

Σημειώνεται ότι λόγω του περιορισμένου χώρου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Επίσης, το συνολικό κόστος για την ενοικίαση του χώρου και του απαραίτητου εξοπλισμού βαρύνει το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.