Συμμετοχή Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στην 53η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής που θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 23 Αυγούστου 2018.

 

ekthesiKremastis_F-1058268845.png

Ρόδος, 04 Ιουλίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, στο πλαίσιο του θεσμικού του ρόλου για τη στήριξη και ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, συμμετέχει στην 53η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 23 Αυγούστου 2018.

Καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου θα διατηρεί περίπτερο στο οποίο:

ü  θα φιλοξενηθούν επιχειρήσεις-μέλη του που δραστηριοποιούνται στους τομείς της χειροτεχνίας και της βιοτεχνίας και που αντιπροσωπεύουν την οικονομία του Νομού Δωδεκανήσου (ΕΚΤΟΣ των τροφίμων και ποτών). Οι επιχειρήσεις που θα έχουν δική τους φυσική παρουσία θα μπορούν και να πωλούν τα προϊόντα τους.

ü  θα προβάλλονται οι δράσεις του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και της Δ.ΕΤ.Α.Π. καθώς και δείγματα και προωθητικό υλικό προϊόντων που αντανακλούν την παράδοση των Δωδεκανήσων.

 

Στην κατεύθυνση αυτή καλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου που ενδιαφέρονται να προβληθούν μέσα από το περίπτερο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, εφόσον συμφωνούν με τους όρους συμμετοχής, να στείλουν συμπληρωμένη την παρακάτω αίτηση το αργότερο έως την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018, με email στο info@detap.gr

 

ΑΙΤΗΣΗ & ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Δ.ΕΤ.Α.Π., Γρηγορίου Λαμπράκη 8, Ρόδος και στα τηλέφωνα 2241044280 & 2241044288.