Πρόσκληση από το ΕΒΕΑ για συμμετοχή επιχειρηματιών σε εκδήλωση Υποδοχής Επιχειρηματικής Αποστολής από το Πακιστάν, στις 3 Ιουλίου 2018 .

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

 

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με το Ελληνο – Πακιστανικό Επιμελητήριο  θα υποδεχτεί  την Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018 και ώρα 10:00 π.μ. στο ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7, 6ος Όροφος) Επιχειρηματική Αποστολή από το Πακιστάν (Federation of Pakistan Chambers of Commerce and Industry).

 

Οι επιχειρήσεις από το Πακιστάν δραστηριοποιούνται κυρίως στους εξής τομείς: υφάσματα, ηλεκτρικός εξοπλισμός, αγροτικά προϊόντα, φάρμακα, βιομηχανία καπνού, αυτοκινητοβιομηχανία, υποδομές κλπ. Για την αναλυτική λίστα των εν λόγω επιχειρήσεων πατήστε εδώ .

 

Στόχος της εκδήλωσης είναι ενημέρωση των Ελλήνων επιχειρηματιών για τις προοπτικές και τις δυνατότητες που παρουσιάζει η αγορά του Πακιστάν, ενώ στη συνέχεια  θα πραγματοποιηθούν επιχειρηματικές επαφές  (Β2Β meetings) μεταξύ των Ελλήνων και Πακιστανών επιχειρηματιών με σκοπό κυρίως τις εξαγωγές των ελληνικών προϊόντων  στη συγκεκριμένη χώρα .

 

Παρακαλείσθε, εφόσον ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση και να  έχετε επαφές με τους επιχειρηματίες της εν λόγω Αποστολής, όπως  αποστείλετε συμπληρωμένο το Δελτίο Συμμετοχής έως 25/6/2018 πατώντας εδώ.  

 

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ: 210 3382342, 210 3382466 - Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΕΒΕΑ.