ΔΥΝΑΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΣΤΗΝ FOOD EXPO GREECE, ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ 10-12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

oenotelia_F1705877335.jpg

foodexpogreece_F-1682939737.jpg

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και οι επιχειρήσεις-μέλη του αξιοποίησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη συμμετοχή τους στη ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ Food Expo Greece, η οποία πραγματοποιήθηκε 10-12 Μαρτίου 2018 στο METROPOLITAN EXPO.

 

Μέσα από το περίπτερο που διατηρούσε το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου στο χώρο της OENOTELIA/Hall 1 προβλήθηκαν εννέα επιχειρήσεις που παράγουν υψηλής ποιότητας τρόφιμα και ποτά καθώς και το Δίκτυο Aegean Cuisine, μία από τις κυριότερες δράσεις του Επιμελητηρίου τα τελευταία χρόνια.

 

 AEGEANCUISINE_F1112412353.jpgΜε 121 πιστοποιημένα εστιατόρια σε 13 νησιά και με επόμενο σταθμό τη σήμανση και ένταξη στο Δίκτυο των παραγόμενων τροφίμων και ποτών, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου ανέδειξε το γαστρονομικό πλούτο των νησιών μας προσκαλώντας τους επισκέπτες της έκθεσης να γευθούν τις ιδιαίτερες τοπικές γεύσεις και να αναζητήσουν τα προϊόντα που παράγει ο τόπος μας. Στην ίδια κατεύθυνση κινήθηκαν και οι συναντήσεις που πραγματοποίησαν οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου με επαγγελματικούς φορείς από τις οποίες ήταν προφανής η αναγνώριση των Δωδεκανησιακών προϊόντων σε διεθνές επίπεδο.

 

Οι επιχειρήσεις που φιλοξενήθηκαν στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου με τον επαγγελματισμό, την άψογη παρουσία τους και τη στοχευμένη προώθηση των προϊόντων τους έκαναν ακόμα ένα βήμα στην καθιέρωση των προϊόντων τους στη διεθνή αγορά και επεδίωξαν νέες συνεργασίες πέραν των συνόρων του Νομού Δωδεκανήσου.

 

Οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, αλφαβητικά:

Ατσαλάκης Δημήτριος & ΣΙΑ Ο.Ε. (Ροδίτικη Λαδόπιττα), Βαβουλάς Εμμ. & Γρύλλης Ν. Ο.Ε. (LipsiWinery), ΒΑΠ – Παντελής Κουγιός ΑΒΕΕ (ΒΑΠ), Βοναπάρτης Ιωάννης (Τυροκομείο Κάσος), Κάλλας Σταύρος & Γεώργιος Ο.Ε. (NaturaRodos),  Καρπαθάκη Γεωργία (Γλυκειά Λέρος), Χατζηνικολάου Σ & Ε Ο.Ε. (HatzinikolaouWinery-Platanaki), RezabkovaIrena (SymiSeaSalt).

 

 

 

foto2foodexpo_F1523290241.jpgfoto1foodexpo_F655648274.jpg