ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ    / ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ    / ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ  RSS 2.0 

Πρόσκληση σε σειρά σεμιναρίων από το ΚΕΚ Γεννηματάς Α.Ε. και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, το Σωματείο Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου και τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Δωδεκανήσου.

(15/01/2019)

περισσότερα »

Σεμινάρια Τεχνικού ασφαλείας εργοδοτών σε Ρόδο, Κω, Κάλυμνο και Κάρπαθο.

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, η αναπτυξιακή του εταιρία Δ.ΕΤ.Α.Π. και το ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς Α.Ε., σε εφαρμογή της υπουργικής απόφασης 39278/1823/25.7.2018 "Επιμόρφωση εργοδοτών και εργαζομένων για θέματα άσκησης καθηκόντων τεχνικού ασφάλειας σε επιχειρήσεις Γ΄ κατηγορίας" (ΦΕΚ B΄3001) διοργανώνουν σεμινάρια επιμόρφωσης εργοδοτών και ενημερώνουν για τα κάτωθι: Σύμφωνα με την Εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης 41366/1888/26-07-2018 οι εργοδότες,  ..... (20/08/2018)

περισσότερα »

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ σε ΡΟΔΟ, ΣΥΜΗ, ΚΩ, ΚΑΛΥΜΝΟ, ΛΕΡΟ, ΠΑΤΜΟ

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, η αναπτυξιακή του εταιρία Δ.ΕΤ.Α.Π. και το ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς Α.Ε. ανακοινώνουν τη διεξαγωγή σεμιναρίων επιμόρφωσης εργοδοτών προκειμένου να αναλάβουν καθήκοντα Τεχνικού Ασφαλείας στην εταιρεία τους. Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν,τόσοστη Ρόδο όσο και σε νησιά του Ν. Δωδεκανήσου, το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο 2017 και αφορούν επιχειρήσεις Γ’ κατηγορίας-Χαμηλή επικινδυνότητα (εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια, καταλύματα, καφέ μπαρ, τουριστικά γραφεία, ενοικιάσεις αυτο..... (20/10/2017)

περισσότερα »

OBI ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΙΣ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΡΟΔΟΥ

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την  Πέμπτη 8 Ιουνίου, στις 17:30, στο Δικηγορικό Σύλλογο Ρόδου (25ης Μαρτίου 9, 1ος όροφος). Το Σεμινάριο απευθύνεται σε δικηγόρους, σχεδιαστές, επιχειρηματίες και κάθε επαγγελματία του χώρου. Βασικοί ομιλητές και συντελεστές της εκδήλωσης είναι η κυρία Μ. Σαρέλη, Προϊσταμένη Καταθέσεων και Χορηγήσεων του ΟΒΙ και η κυρία Ε. Μανούσου, Δικηγόρος, Υπεύθυνη Τμήματος Επικοινωνίας ΟΒΙ. Στο Σεμινάριο θα εξεταστούν θέματα προστασίας των δημιουργημάτων στην Ελλάδα..... (08/06/2017)

περισσότερα »

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΦΕΤ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ.

Νέα προγράμματα κατάρτισης «Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων με πιστοποίηση ΕΦΕΤ» θα υλοποιήσουν το Κ.Ε.Κ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ και η αναπτυξιακή εταιρεία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Δ.ΕΤ.Α.Π. τον Μάϊο 2017 σύμφωνα με την Υ.Α. 14708/2007 του Υπουργείου Ανάπτυξης. Το σεμινάριο είναι υποχρεωτικό να το παρακολουθήσουν επιχειρηματίες και υπάλληλοι που απασχολούνται σε επιχειρήσεις που εμπορεύονται, διακινούν, παράγουν  ή μεταποιούν τρόφιμα. Οι επιχειρήσεις έχουν υποχρέωση να έχουν καταρτισμένο όλο το π..... (05/05/2017)

περισσότερα »

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΦΕΤ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Νέα προγράμματα κατάρτισης «Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων με πιστοποίηση ΕΦΕΤ» θα υλοποιήσουν το Κ.Ε.Κ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ και η αναπτυξιακή εταιρεία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Δ.ΕΤ.Α.Π. τον Απρίλιο 2017 σύμφωνα με την Υ.Α. 14708/2007 του Υπουργείου Ανάπτυξης. Το σεμινάριο είναι υποχρεωτικό να το παρακολουθήσουν επιχειρηματίες και υπάλληλοι που απασχολούνται σε επιχειρήσεις που εμπορεύονται, διακινούν, παράγουν  ή μεταποιούν τρόφιμα. Οι επιχειρήσεις έχουν υποχρέωση να έχουν καταρτισμένο όλο τ..... (18/04/2017)

περισσότερα »

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ: ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΦΕΤ ΣΕ ΠΑΤΜΟ, ΛΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΜΝΟ

Νέα προγράμματα κατάρτισης «Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων με πιστοποίηση ΕΦΕΤ», θα υλοποιήσουν τον Μάιο 2017, το Κ.Ε.Κ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ και η αναπτυξιακή εταιρεία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Δ.ΕΤ.Α.Π., σύμφωνα με την Υ.Α. 14708/2007 του Υπουργείου Ανάπτυξης σε Πάτμο, Λέρο,Κάλυμνο. Το σεμινάριο είναι υποχρεωτικό να το παρακολουθήσουν επιχειρηματίες και υπάλληλοι που απασχολούνται σε επιχειρήσεις που εμπορεύονται, διακινούν, παράγουν  ή μεταποιούν τρόφιμα (π.χ εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, αρτο..... (05/04/2017)

περισσότερα »

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΙΜΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ & ΕΞΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ».

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, στοχεύοντας στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των μελών του και ανταποκρινόμενο στις τρέχουσες ανάγκες της αγοράς, διοργανώνει σε συνεργασία με τον οργανισμό Enterprise Greece[1] (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου) δωρεάν εκπαιδευτικό  σεμινάριο διάρκειας 8 ωρών με θέμα «Δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος & εξαγωγικές διαδικασίες». Στόχος του σεμιναρίου αυτού είναι να ενημερωθούν διεξοδικά οι ενδιαφερόμενοι εξαγωγείς για όλο το πλέγμα που καθο..... (21/03/2017)

περισσότερα »

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩ

    Το ΚΕΚ Γεννηματάς διοργανώνει ταχύρρυθμο σεμινάριο Μελισσοκομίας για νέους ή αρχάριους μελισσοκόμους το οποίο ξεκινά την Παρασκευή 17 Μαρτίου, στην Κω, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου. Το σεμινάριο έχει στόχο τόσο τη θεωρητική εκπαίδευση από έμπειρους εκπαιδευτές όσο και την πρακτική εξάσκηση των καταρτιζόμενων με επιτόπια επίσκεψη σε μελισσοκομεία. Οι θεματικές ενότητες που θα αναλυθούν στο θεωρητικό μέρος είναι: 1. Η μελισσοκομία και οι προοπτικές της. 2. Βιολογία, αν..... (16/03/2017)

περισσότερα »

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗ ΚΩ: Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ.

    Το ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, στο πλαίσιο της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης 2019, σε συνεργασία με τη ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ & ΚΥΚΛΑΔΩΝ και το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, θα υλοποιήσουν ένα ακόμη σεμινάριο, με τίτλο: «Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ», με τη παρακάτω θεματολογία: Ιστορική αναδρομή και επιρροές Εισαγωγή στην Αιγαιοπελαγίτικη Κουζίνα Ταξίδι στην σύγχρονη Αιγαιοπελαγίτικη Κουζίνα Παρουσίαση εννέα  παραδοσιακών συνταγών με νέες μεθόδους  παρουσίαση..... (06/03/2017)

περισσότερα »

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗ ΡΟΔΟ: Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ.

Το ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, στο πλαίσιο της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης 2019, σε συνεργασία με τη ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ & ΚΥΚΛΑΔΩΝ και το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, θα υλοποιήσουν ένα ακόμη σεμινάριο, με τίτλο: «Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ», με τη παρακάτω θεματολογία: Ιστορική αναδρομή και επιρροές Εισαγωγή στην Αιγαιοπελαγίτικη Κουζίνα Ταξίδι στην σύγχρονη Αιγαιοπελαγίτικη Κουζίνα Παρουσίαση εννέα  παραδοσιακών συνταγών με νέες μεθόδους  παρουσίασης  Π..... (24/01/2017)

περισσότερα »

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗ ΡΟΔΟ: Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ.

      Το ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, στο πλαίσιο της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης 2019, σε συνεργασία με τη ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ & ΚΥΚΛΑΔΩΝ και το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ θα υλοποιηθούν σεμινάρια που απευθύνονται αποκλειστικά σε επαγγελματίες του χώρου εστίασης (μάγειρες, εστιάτορες). Το σεμινάριο έχει τίτλο: «Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ», με τη παρακάτω θεματολογία: Ιστορική αναδρομή και επιρροές Εισαγωγή στην Αιγαιοπελαγίτικη Κουζίνα Ταξίδι στην σύγχρ..... (20/01/2017)

περισσότερα »

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016

Έως την Πέμπτη 03 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 14:00 η καταληκτική προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων για τα τελευταία για το 2016 σεμινάρια επιμόρφωσης εργοδοτών, προκειμένου να αναλάβουν καθήκοντα Τεχνικού Ασφαλείας, Γ’ κατηγορίας-Χαμηλή επικινδυνότητα και Β’ κατηγορίας –Υψηλή επικινδυνότητα.  ..... (31/10/2016)

περισσότερα »

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ “GROW GREEK TOURISM ONLINE” ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ

Αγαπητά μέλη, Το Grow Greek Tourism Online αποτελεί πρωτοβουλία της Google, σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού) και το ΣΕΤΕ (Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων), με στόχο να ενισχύσει τις ψηφιακές δεξιότητες των επαγγελματιών τουρισμού σε όλη την Ελλάδα και να τους εκπαιδεύσει σε διαδικτυακά εργαλεία. Η πρωτοβουλία ξεκίνησε το 2014 & 2015 σε 8 προορισμούς και πλέον εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα. Στα πλαίσια αυτής της πρωτοβουλία..... (27/10/2016)

περισσότερα »

NEΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΣΤΗ ΡΟΔΟ, ΧΑΜΗΛΗΣ & ΥΨΗΛΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, η αναπτυξιακή του εταιρία Δ.ΕΤ.Α.Π. και το ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς Α.Ε. ανακοινώνουν τη διεξαγωγή σεμιναρίων επιμόρφωσης εργοδοτών για να αναλάβουν καθήκοντα Τεχνικού Ασφαλείας. Τα σεμινάρια θα διεξαχθούνστη Ρόδο το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο 2016 και αφορούν τόσο τις επιχειρήσεις Γ’ κατηγορίας-Χαμηλή επικινδυνότητα (εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια, καταλύματα, καφέ μπαρ, τουριστικά γραφεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, ελεύθεροι επαγγελματίες κλπ) όσο και τις επιχειρήσει..... (18/10/2016)

περισσότερα »

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΦΕΤ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Νέα προγράμματα κατάρτισης «Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων με πιστοποίηση ΕΦΕΤ» θα υλοποιηθούν από το Κ.Ε.Κ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ και την αναπτυξιακή εταιρεία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Δ.ΕΤ.Α.Π., στη Ρόδοσύμφωνα με την Υ.Α. 14708/2007 του Υπουργείου Ανάπτυξης τις ημερομηνίες:   1)    Σάββατο 19 & Κυριακή 20 Νοεμβρίου πρωί 2)    Δευτέρα 21 & Τρίτη 22 Νοεμβρίου απόγευμα 3)    Σάββατο 26 & Κυριακή 27 Νοεμβρίου απόγευμα   Το σεμινάριο είναι υποχρεωτικό να το παρακολουθήσουν επιχειρ..... (03/10/2016)

περισσότερα »