ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ   /   ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 82η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
12/09/2017
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και με πολύ αισιόδοξα μηνύματα για τις δωδεκανησιακές επιχειρήσεις  ξεκίνησε η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ήδη από την πρώτη μέρα λειτουργίας της, οι επισκέπτες έδειξαν το ενδιαφέρον και το θαυμασμό τους για τα προϊόντα που παράγει και εκπροσωπεί ο Νομός Δωδεκανήσου ενώ έχουν προγραμματιστεί επιχειρηματικές συναντήσεις που στοχεύουν στην ανάπτυξη συνεργασιών σε διεθνές επίπεδο.

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, εκπροσωπούμενο από τον Γενικό του Γραμματέα κ. Νίκο Παπασταματίου και με τη συμμετοχή επιχειρήσεων του Νομού κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις και απέσπασε τα θετικά σχόλια τόσο των επισκεπτών όσο και των δημοσιογράφων που κάλυψαν τηλεοπτικά τις πρώτες μέρες λειτουργίας της έκθεσης.

Για άλλη μία φορά το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου γίνεται «όχημα» για όλο και περισσότερες Δωδεκανησιακές επιχειρήσεις που επιδιώκουν την υλοποίηση εξωστρεφών δράσεων και στηρίζει με κάθε πρόσφορο μέσο την ανάπτυξη της δραστηριότητας των επιχειρήσεων-μελών του, όλων των κλάδων της τοπικής οικονομίας.

Η 82η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκηςθα παραμείνει ανοικτή έως τις 17 Σεπτεμβρίου.

http://tif.helexpo.gr/

 

12.09.2017 ΔΤ_11.09.17

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή